I väntans tider

Vissa väntar på jultomten, andra på lönen och några, de väntar på en alldeles ny familjemedlem. Den här galet vackra mamman och hennes fina mage posade glatt i studion och vi fick några riktigt ljuva fina bilder under vår gravidfotografering.

Dagarna rullar förbi fort här nere i Jönköping där jag fotar event hela helgen. Jag har inte glömt er jag lovar, jag jobbar bara varenda vaken minut och att ens hinna logga in på bloggen är banne mig en utmaning. Men nu så. Fem minuter ägnas 100% åt er och jag saknar er och lilla bloggen måste jag säga.

Jag är så otroligt tacksam över allt jag fått och får uppleva. Fina kunder i studion och ute i parken blandat med spännande resor till galna event. En perfekt kombination för mig och min livsstil och jag får leva ut alla delar av min personlighet och bitvis gräva ner mig fullständigt i något för att nästa dag eller vecka göra något helt annat. Det blir aldrig tråkigt utan är bara spännande och utmanande rak igenom och drömmarna och målen är många. Utveckligen både jag som person och jag som fotograf genomgått det senaste året är inte att leka med. Skillnaderna är galet stora och jag är stolt och glad över att jag hela tiden kan hitta nya bättre sätt att utrycka mig genom mina bilder.

Jag är i full gång att planera för 2014 och det kommer bli ett riktigt spännande år kan jag säga redan nu. I början av 2013 sa jag ju att 2013 skulle bli ”mitt år” och det står jag nog fast vid. 2013 har varit helt underbart och det ser som sagt ut att bli ännu bättre 2014. Jag är så galet pepp på livet!

20131122_Gravidfotograafering_Annika_0177 copy

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i