Investera

Varför anlita en proffsfotograf?

Pappa, vännen eller grannen har en systemkamera. Varför kan inte någon av dem ta de första bilderna på er nyfödde? Det är självklart ert val vem som ska dokumentera starten på detta nya liv, men jag tror att det bästa sättet att fånga er nya familjemedlem är att anlita en professionell och erfaren nyföddfotograf.

Det är så mycket mer än att bara ta en bild, det är en konstform. Jag erbjuder en personlig upplevelse där ni får stora chanser att påverka resultatet. Jag erbjuder sessioner i min studio med noggrant utvald rekvisita, professionell och artistisk retouch och stor erfarenhet i posering för att ge mina kunder minnesvärda bilder med en jämn och hög kvalitet. Jag har tålamod och lugn nog att bokstavligt talat svettas i timmar i en uppvärmd studio för att ni ska få fantastiska bilder på er bebis.

I slutänden är det du som ska och får njuta av allt detta slit. Oavsett om du väljer att hänga porträtten som stora canvas över soffan, att framkalla dem i en vacker portfolio ask eller som ett par inramade bilder på sängbordet kommer du vara glad att du anlitade en professionell fotograf för att fånga den där spännande tiden i era liv. Jag lovar!

Trots  sociala medier och hela den digitala eran är det något speciellt med inramade porträtt och canvas. Helenas Fotografi strävar ständigt efter att erbjuda den allra högsta kvalitén för att du ska kunna visa upp dina bilder på bästa sätt, i album, på canvas, ett inramat porträtt, söta kort, ett kollage, ja, det är helt upp till dig.

Jag ser fram emot att få pryda ert hem med vackra produkter av högsta kvalitet!

headline heart rightHär hittar du min prislista i PDF-formatheadline heart left

bio_bottom_spanning

specialpaket uppdelning

 

Liten tittar ut!

Kombinera två underbara stunder i livet, graviditeten och de första två veckorna i ert barns liv, i ett vackert album eller med fina porträtt att hänga på väggen. Om du väljer att boka din nyföddfotografering vid gravidfotograferingen får du 250kr extra att köpa produkter för efter att de två fotograferingarna är genomförda.

Paketet inkluderar:
1,5 timme Gravidfotografering (v30-35)
4 timmar Nyföddfotografering (inom de första 14 dagarna)

Mitt första år

Mitt största paket som inkluderar samtliga fotograferingar (totalt 5st) under det första året. I paketet ingår ett vackert album med de bästa bilderna från era 5 fotograferingar. Ni får även förtur på de specialevent som kommer under året (minisessions och julkort bland annat). Detta paket är utmärkt för dig som vill dokumentera hela det första året med vackra bilder.

Paketet inkluderar:
1,5 timme Gravidfotografering (v30-35)
4 timmar Nyföddfotografering (inom de första 14 dagarna)
30minuter minisession vid 4-5 månader
60minuter ”Titta jag kan sitta” (6-9mån)
60minuter ”Smash the Cake” (11-13mån)

Titta jag växer!

Det första året flyger förbi. Från att vara ett litet knyte växer din bebis till ett fnittrande litet monster på bara några månader. Innan du hinner blinka äter de sin första födelsedagstårta, tar sin första stapplande steg och säger ”mamma”. Jag skulle vara stolt och otroligt glad om jag fick följa med på ert äventyr!

Paketet inkluderar:
30minuter minisession vid 4-5 månader
60minuter ”Titta jag kan sitta” (6-9mån)
60minuter ”Smash the Cake” (11-13mån)

bio_bottom_spanning

Gravid

Att fånga den speciella tiden innan födseln. Redan mamma, men till någon du inte träffat. När du fortfarande känner dig vacker och samtidigt otroligt nyfiken på vem som bor där inne. Det är början på ett nytt liv som växer i dig, du och ditt barn tillsammans i ett.

Vissa kanske tror att detta inte är något att fånga. Men detta är en tid du för all framtid kommer minnas. Du kommer alltid komma ihåg när du fick höra ditt barns första hjärtslag, den första sparken eller den där kittlande hickan. Men kommer du minnas fina mage eller hur vacker du var? En gravidfotografering är personlig och fångar en otrolig förändring i din kropp,  en förändring som kommer ändra ditt liv föralltid.

Se fler bilder från tidigare gravidfotograferngar ->
gravid fotograf stockholm 01
gravid fotograf stockholm 02

bio_bottom_spanning

 
20140216_Newborn_Zlata_0092
20140216_Newborn_Zlata_0182 v2

Nyfödd

Jag tror inte det finns ett mer magiskt ögonblick än när man blir förälder. Det är en otrolig ära för mig att få fånga denna speciella tid i livet, något som ligger mig mycket varmt om hjärtat.

Att fotografera nyfödda är så mycket mer än att bara klicka iväg ett par bilder. Jag strävar efter att fånga alla de små detaljerna och känslorna hos er nya familjemedlem, för att porträtten från er fotografering ska bli minnen för livet.

Jag ger er originella porträtt med värme och hjärta. Med naturliga färger och stundtals en rustik touch är jag tacksam att få dela en stund med er och er nya familjemedlem.

Se fler bilder från tidigare nyföddfotograferingar hos Helenas Fotografi här.

bio_bottom_spanning

Titta jag kan sitta!

Bebisar (6-9 månader) är fulla av leenden, grimaser och tokiga uttryck. Detta är en underbar tid att fånga, när de kan sitta själva och är helt med på vad som händer.

Kan er sötnos inte sitta helt själv? Vänta gärna ytterligare en månad så att vi kan fånga just den där härliga tiden.

Se fler bilder från tidigare babyfotograferingar hos Helenas Fotografi här.
131219_Baby_Amira_0119

bio_bottom_spanning

20131121_1yr_Emma_0178
20140221_Cakesmash_Julie_0149

Smash the cake

En allra första födelsedag, varför inte fira den i studion? Under en ”smash the cake”-fotografering skapar vi först vackra ettårsporträtt, ofta med ballonger och paket som rekvisita, för att sedan låta födelsedagsbarnet själv gå loss på en alldeles egen tårta.

Bilderna passar utmärkt att använda som inbjudningskort till första födelsedagskalaset, som tackkort eller som ett underbart minne av den där alla första födelsedagen.

Se fler bilder från tidigare Smash the Cake fotograferingar hos Helenas Fotografi här.

bio_bottom_spanning

headline heart rightHär hittar du min prislista i PDF-formatheadline heart left

Tveka inte att kontakta mig på info@helenasfotografi.se eller använda bokningsformuläret här på siten. Jag hoppas ni väljer att investera i er familj och väljer att fånga era minnen hos mig!

S t o l t   m e d l e m   i