Utebliven Sagosnö

I mitt huvud hade jag en bild av underbart motljus, sagosnö och en vacker mamma och hennes söta dotter. Skåne levererade inte riktigt kan man säga hihi. Istället bjöds det på duggregn och grått mörker och babyfotograferingen som var inplanerad flyttades till min snälla systers vardagsrum då hennes lägenhet ligger nära parken vi skulle varit i. 

Resultatet blev dock helt underbart sött med små enkla medel. Tacksamt med vita väggar, burspråk och dörrar med speglar och på golvet lite enkelt vitt tyll för att dra bort uppmärksamheten från det tråkiga golvet.  Så bilderna på söta Amira och hennes fina mamma Daphne blev ljusa och mjuka precis som jag ville, även om sagosnön uteblev.

Förutom fotografering har det julklappsshoppat med lillasyster och myst med familjen. Idag är nog första dagen jag skulle räkna mig som helt ledig och jag har spenderat dagen med att bara slappna av. Myst med vovvarna i soffan och gått långa promenader (åter igen saknade jag sagosnön, geggamojjan i parken var inte lika inbjudande). Lite jobb kommer ju smyga sig in såklart men det är bara roligt!

Jag hoppas att ni passar på att ta det lite lugnt också och inte bara stressar innan jul. Det är ju en högtid man ska njuta av, ingen mår bra av att man stressar. Hoppas ni får en fin helg!

amira babyfotograf bebisfoto stockholm

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i