Sockersött

Sockersött besök i studion idag av en liten 8 månaders tjej och hennes fina familj. Är nog allt lite kär i de där milslånga ögonfransarna, helt underbara! För att inte tala om de stora bruna ögonen och de söta små tårna. Åh va härligt det är att vara igång igen och kicka av 2014 med en så mysig bebisfotografering i studion.

Idag smygstartar jag igång efter ledigheten, sorterar bland mail och strukturerar upp en todo-lista över det som behöver fixas här närmst. Har det ganska lugnt nu i veckan då jag vill få ordning på allt inför året. Ville bara titta in snabbt och visa upp den här lilla damen, nu blir det en långpromenad med vovvarna. Ha en underbar måndag mina fina!

Collage 1

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i