Gravidfotografering i Stockholm

Kanske min bästa någonsin, eller jo, min bästa. Malin och jag klickade direkt och bilderna speglar allt det där vackra som graviditeten är. Det är spännande att göra gravidfotograferingar, speciellt när jag vet att det kommer en nyföddfotografering ett par månader senare. Jag får liksom, precis som föräldrarna, undra vem som är där inne och nyfiket fundera på vem jag snart ska få träffa i studion.

En av bilderna i den lilla sneak-peaken nedan fick ju till och med bli ”cover-bild” i prislistan. Den har ett sådant vackert lugn att den passade perfekt till det.

Trötta fotografen här ska strax krypa ner i sängen efter ett svettigt zumbapass och en mage mätt från kvällens pizza (japp, man får fuska ibland hihi). Hoppas ni är laddade för ett bra slut på veckan, imorgon blir det lite av en egodag för mig med lite ledigt för en gångs skull. Gonatt mina fina!

20140223_Gravid_Malin_0058
. ..
20140223_Gravid_Malin_0104

20140223_Gravid_Malin_0027

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i