Att dra på sig vårkänslor på fötterna

Ja för det va faktiskt så det kändes när jag köpte nya skor igår. Ni vet de där ljusa tygskorna som på alla sätt är lika med vår. Sen att det regnat hela dagen, det väljer vi att bortse från just nu hihi. Jag fick i alla fall total vår-feeling när jag gick till ICA i mina nya beigea skor nu på kvällen och jag bara längtar och längtar till den där riktiga våren kommer. Ljuset, de varma lena vindarna och alla fina gröna träd och känslan som infinner sig i maggropen. Lite nykär i livet liksom. Så vill jag ha det. Nu helst.

Idag gick jag igenom min kalender inför mars månad och ja, jag säger då det. Det är verkligen inte många dagar som kommer spenderas hemma i Stockholm inte. Först en jobbresa till Skåne, sen till Katowice i Polen för mer jobb och så avslutar vi mars med en underbar newbornworkshop för ingen mindre än Kelly Brown, en av världens bästa nyföddfotografer, i Barcelona. Galen månad men det ska bli så otroligt roligt och jag är så tacksam för alla dessa möjligheter!

Dags för lite fredagsmys här hemma, ha en fin kväll!

^Helena

vårskor 01
. . ..
vårskor 02

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i