Bustroll och Sötbollar

Busminerna man kan få när man fotar vid den här åldern, när de små lärt sig sitta själv, är helt underbara. Amira busade glatt med mig när jag var nere i Skåne i julas och fotade henne och hennes mamma. Ni har väl inte missat att ni skåningar har chans att återigen boka in en fotografering i Lund/Malmö området? Läs mer om nästa veckas skåne-erbjudande här!

Här hemma i Stockholm lunkar dagen på i sakta mak. Jag och hundarna och de stora nya kuddarna i soffan. Sådär mysigt som man bara kan ha det en lugn söndag. Sambon jobbar men kommer väl hem om någon timme och då blir det semlor.

Tills dess är jag helt fast i redigeringsträsket. Bustroll och sötbollar och vackra vackra gravidmagar. Precis som det ska vara. Här trivs jag!

 

131219_Baby_Amira_0078
.. .
131219_Baby_Amira_0091
131219_Baby_Amira_0098
.. .
131219_Baby_Amira_0145

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i