Baby Vera

En liten Vera 9 månadeer efter att jag träffade henne förra gången. Tänk så mycket som hänt sen dess. Vera och hennes föräldrar var de första som fotograferades i min nuvarande studio, för ganska precis 9 månader sen. Det känns snarare som 9 år sen, så mycket har ju hänt. Det var oavsett helt underbart att ha denna lilla busiga dam i studion igen och roligt att få binda ihop hennes nyföddbilder med dessa. Samma färgskala och samma blomma i håret.

Första galna veckan i mars är nu avklarad och nästa redan påbörjad. Galet hektiskt men tänk så mycket roligt man får vara med om! Jag är så tacksam för mitt jobb. Om du är sugen på en fotografering i min studio finns det fortfarande enstaka tider kvar i mars men snart är det april och majbokningar som gäller.

På tal om April och Maj, det var verkligen vår nere i Skåne och den verkar ha följt med upp hit till Stockholm. Nya vårjackan är på under hundpromenaderna (som går mycket långsammare i solpartierna än i skuggpartierna hihi) och solglasögonen hade premiär under morgonens promenad. Underbara vår, som vi saknat dig!

20140303_Baby_Vera_0059
baby vera

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i