Nyföddfotografering i Stockholm: Oscar

En liten liten Oscar hälsade på i studion för ett tag sedan. Mellan alla galna resor och event och fler resor och ja, mitt i Galna mars helt enkelt. Det är nämligen det som är anledningen till att här varit helt knäpptyst. Jag har endast spenderat ett fåtal dagar i Stockholm under hela mars och början av April och merparten av tiden har jag varit på fotouppdrag utomlands. Men nu är jag tillbaka en stund i alla fall och jag ska göra mitt bästa för att komma ifatt med allt igen och visa er dessa små guldklimpar som besöker mig titt som tätt.

20140325_Nyfödd_Oscar_0077
20140325_Nyfödd_Oscar_0313

^Helena

  • Jättefint!!! Vilket underbart litet leende som skymtas på den undre bilden. Jag blir lite kär faktiskt :) SvaraAvbryt

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i