Dollface

Alltså kan man bli sötare än såhär? Denna lilla tjej var helt underbar med alla sina miner och trots att det egentligen var mer intressant att äta pannkaka och ostkrok bjöd hon på några riktiga guldkorn. Som denna bild. Perfektion! Ni kan ju tro att vi hade en vinnare till familjens julkort!

Idag har jag spenderat precis hela dagen i Melodis studio i Uppsala. Vi har fotat fashion. Jag, dagsljus- och barnfotografen har fotat mode med blixtar i studio. Dessutom på riktiga modeller som vet precis hur de ska röra sig samt riktigt duktiga make up artister. Det får mig att inse att det inte finns en chans att jag väljer fashion fokus framför barn och familjer, men kul var det ändå. Och lärorikt. Man kunde liksom gå all in med galna poser och det fick gärna vara sådär ”ful-snyggt” och ”svårt” som det gärna är i modevärlden. En otroligt rolig upplevelse rikare!

Dags att krypa upp i soffan och varva ner efter en galen vecka. Nästa blir minst lika hektiskt med två dagar i Stockholm där en väldans massa saker måste bli klart och sen resten av veckan i Jönköping med eventfotojobb alla vakna timmar. Hoppas ni haft en lika härlig helg som jag haft!

dollface julkort bebisbilder fotograf stockholm

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i