Årets modell

Ja det får nog bli den här killen från gårdagens nyföddfotografering, årets sista i studion i Stockholm. Sov när familjen knackade på dörren, vaknade till en snabbis när kläderna skulle av, fick lite ersättning och somnade som en stock igen. Gnydde till då och då men vaknade aldrig ordenligt utan lät mig pilla och fixa. Fingrarna skulle promt va böjda men annars får den här killen fem av fem hjärtan.

Det kom så många åh och ooh och andra suckar från mig igår haha. Det va så sött att jag smälte. Ett perfekt avslut på årets studiofotograferingar.

Idag har jag också jobbat årets sista dag i Stockholm med ett par företagsbilder i Sickla. Nu packas det för fullt här hemma inför morgondagen då jag och vovvarna tar tåget till Skåne och min fina familj (vi får sällskap av bästa sambon på lördag när han jobbat färdigt).  Har laddat med några bilder att redigera, en del planeringsjobb inför 2014 och så en och annan film för resan. Håll tummarna för att vovvarna är lika sugna på att sova och gosa som hemma i tv-soffan och att vi överlever resan utan några större fadäser.

Förhoppningsvis kan jag blogga lite mer nu med ett lugnare tempo under julen. Oavsett så hörs vi snart igen! Trevlig kväll fina ni!

newborn nyfoddfoto bebisbilder babyfotograf albin
.

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i