Tillbaka, starkare än någonsin

Äntligen äntligen äntligen! Som jag längtat efter att få blogga, att få visa upp allt nytt och fint och att få höra era kommentarer igen. Det känns som en hel evighet sedan sist men nu jäklar är det banne mig dags! Välkommen till min helt nya sida, proppfyld med nyttig information och stora vackra bilder i bloggen. Jag hoppas ni tycker det var värt väntan!

Jag har massa roligt att visa er från tiden då bloggen legat nere och tänkte att vi tar det lite efter hand. Först ut kör vi ett par Behind the Scenes bilder från igår när vackra Malin var här och fotograferade sin mysiga mage. Har bara som hastigast hunnit kolla på bilderna men det jag sett hittills är underbart. Förmodligen mina finaste gravidbilder hittills vilket gör mig alldeles varm inombords av att säga.

Ni hittar en massa nytt här på sidan och jag tänkte faktiskt att ni skulle få en fin liten genomgång så ni hittar rätt. Trillar in en video här inom ett par dagar med en liten hälsning från mig och så såklart en genomgång av allt nytt och spännande. Jag har gjort om hela konceptet för mina fotograferingar och produkter också, ytterligare en sak jag kommer berätta mer om den närmsta tiden.

Nu vill jag mest att allt bara hälsa ert super varmt välkomna tillbaka, och för er som trillar in här för första gången, jag hoppas ni kommer tillbaka igen!

^Helena

140223_BTS_Gravid_0001
140223_BTS_Gravid_0007
140223_BTS_Gravid_0012

Är du intresserad av att se fler gravid bilder eller att
boka en gravidfotografering hos Helenas Fotografi?
Runt vecka 30 är oftast magen som finast!

 • Men det är så fint här sååå jag dör lite! Du är helt otrolig!SvaraAvbryt

 • Du har verkligen fått till din sida, den är så himlansch fin!!!SvaraAvbryt

  • Helena

   Tack! Jag är för ovanlighetens skull riktigt nöjd :) SvaraAvbryt

 • I love the pullback shots it looks like the room was flooded with natural light for some beautiful maternity portraits.SvaraAvbryt

  • Helena

   Thanks :) I love shooting in natural light <3SvaraAvbryt

 • these have such a lovely, light, airy feel to them! beautiful use of a small space. i would love to see the final maternity images from this session.SvaraAvbryt

  • Helena

   Thanks! You can find them in my latest post :) SvaraAvbryt

 • Hej Helena!
  Såg din fina och fräscha hemsida i kursportalen och gillar den skarpt.
  Nu till min fråga, vad för objektiv har du på bilderna ovan? Och för kamera? :D
  och en till fråga, vad är de för dagsljuslampor, kommer dem ifrån?

  Stor kramSvaraAvbryt

  • Helena

   Hej
   Tack snälla! På bilden fotar jag med en Canon EOS 5D MKII samt ett Canon 24-70 f/2.8 L USM. Dagsljuslamporna är ett ”no name brand” från Kaffebrus. Köpte dem för att testa över vintern och är i stort sett nöjd med deras funktion och funderar nu på att investera i mer kvalitativa produkter.
   KramSvaraAvbryt

 • Beautiful Momma, these are going to be fabulous. So fun to see the pullbacks! Can’t wait to see the finished product!SvaraAvbryt

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i