Aldrig ensam

Livet som egenföretagare som jobbar hemifrån kan lätt bli ensamt. Jag minns när vi fortfarande bodde kvar på Kungsholmen, innan vi skaffade hundarna, att det kunde kännas så otroligt tyst. Nu mera njuter jag av tystheten, för i tystheten hörs små suckar, snarkningar eller gryende lurviga varelser som alltid, alltid håller mig sällskap.

Stor del av tiden jag inte håller en kamera i handen och inte redigerar bilder (dvs bloggar, svarar på mail, jobbar med marknadsföring, planerar, lägger ordrar, osv) spenderar jag med laptopen i soffan. Med laptopen och de här två.  De blir lika glada varje dag jag öppnar in till vardagsrummet och sjunker med djupa suckar ner i kuddhögarna bredvid mig och bara njuter av närhet. Så enkelt. Så fint. Och aldrig aldrig är jag ensam. Perfekt för mig som är världens sällskapssjukaste människa!

Idag har en liten Vera varit på besök i studion. Vera som nu kan sitta och kryper i raketfart. Vera som jag inte sett sen hon va en vecka gammal. Jag älskar när kunder kommer tillbaka. När man får se utvecklingen och skapa minnen från ytterligare en stund i deras liv. Att liksom få åka snålskjuts och följa med på resan. Att få glädjas med dem åt livets utveckling. Självklart trillar det in en sneakppeak här om några dagar, men först måste jag gå igenom alla bilderna. Lilla fröken skrattade och busade mest hela tiden men i en väldans fart vilket ledde till att jag hann smälla av över 700 bilder. Många många att gå igenom och välja ut de där perfekta favoriterna med andra ord.

Nu får det vara slutrabblat för idag. Lite kvällssnack och så tidigt i säng är planen. Gonatt mina vänner!

20140302_vardag_hundar_0022
.. ..
vovve2
vovve1
.. ..
vovve3

din mailadress delas eller publiceras aldrig. Obligatoriska fält *

*

*

S t o l t   m e d l e m   i